Vierailuja, vierailuja ja vielä kerran vierailuja, on viikko ollut pullollaan. Kaikille pennuille on nyt sitten kodit löytyneet, joten suuret kiitokset kaikille pennuistani kiinnostuneille! Kesän aikan sitten yritän saada kotisivuni hieman päivitettyyn muotoon ja kissoilleni omat sivustot.

Pennut ovat lähinnä ulkoilleet, leikkineet, syöneet ja nukkuneet. Olen myös pikkuhiljaa pikkuapulaisten kanssa haravoineet pihaa, sekä viikonloppuna on Heikki korjaillut aitojen rikkinäisiä tolppia että verkkoja. Ei tunnu sakki mitään remontin ääniä pelkäävän ja haravan kimppuunkin ollaan joukolla tulossa. Kiva, kiva!

Saimme kunnianarvoisia vieraita iskä Upin perheineen saapuessa katsomaan jälkikasvuaan. Hieman siinä meinasi iskällä olla vielä viimeisen tapaamisen tunnelmat mielessä, mutta Ilolla oli nyt hieman muut asiat mielenpäällä.

Tänään sitten onkin pentujen siruttamisen aika. Pääsen itse pennakat siruttamaan Suorsan Monican tullessa paikalle katsomaan päältä, tuleeko siitä mitään.  Pentujen nimiksi on päätyneet.

Tytöt:

Marie, Merle, Milan, Mona

Pojat:

Macho, Marlon, Merlin, Milou, Morris

Herra vihreä ja Macho

Milan

Patiokausi avattu!

Upi ja Ilo

Upi

 

KUVAT (C) Petri Jääskeläinen ja Laura Pohjola