Kyllä se aika vauhtia vierähtääkin, tokkiinsa on sitä ollut ohjelmaakin. Toissa viikonloppuna Jenni oli Ragdollimme  Nalan kanssa ensimmäisessä näyttelyssä, saaden Excellentin ja sijoittuessa kakkoseksi luokassaan. Naimalupa on nyt sitten siltä osin saatu.

Viime viikonloppuna lähdimme Heikin, Wapun ja Karan kanssa viettämään viikonloppua Vaasaan. Jennin taas jäädessä hoitamaan loppua laumaamme. Sunnuntaina olikin sitten makeaa masun täydeltä luvassa, kun kasvattajaluokkamme sijoittui BIS-4:ksi! Kyllä sitä taas jaksaa.   Itse emo ja lapsoset eivät olleet reissustamme moksiskaan. Kovin hyvän stressin sietokyvyn tuntuu Ilo omaavan.

Pennut ovat jo kovasti kasvaneet ja kehittyneet. Silmät alkavat olla kaikilla auki ja kovasti jo tapaillaan kävelyn aakkosia sekä leikin alkeita. Mahat ovat pennuilla matolääkkeen jälkeen täysin rauhoittuneet, joten hyvällä mallilla ollaan.

Tänään vastaanotimme ensimmäiset vieraamme. Ilon omistajat Suvi ja Toni tyttärineen kävivät kyläilemässä.  Vierailu sujui hyvin eikä onneksi Ilo ollut pentujaan jättämässä. Vaan ilta sujui tavanomaisesti, vierailusta huolimatta.  Viikon päästä se varsinainen pennunkatsomis rumba sitten alkaakin. Joten eikun varailemaan vierailuaikaa!

Tässä yksilökuvia lapsosista:

Merkkari uros

Blondi uros "vihreä"'

Blondi uros "sininen"

Blondi uros "K"

Blondi uros

Merkkari narttu

Blondi narttu

Blondi narttu

Blondi narttu "H"