Yö meni suht levollisesti pentulaatikossa, tai ainakin niin luulin... Aamupäivällä kun aloin pentuja punnitsemaan, huomasin että kullanvärisiä tyttöjä onkin kolme?! Ensin ajattelin että voisiko olla mahdollista että olen katsonut yhden sukupuolen väärin? Siinäpä sitten pentuja laskiessani ja ryhmitellessäni kullanväristen poika- ja tyttö-ryhmiin, ei auttanut kuin todeta että yöllä pentulaatikkoon on syntynyt uusi asukas.  Kaiken huipuksi kaksi viimeistä narttupentua ovat ihan toistensa kopioita ja painoivatkin grammalleen samanverran.

Eilen jo kahdeksan pennun tultua tutkiessani Iloa mahan lävitse,olin tuntevinani vielä yhden pennun. Koska Ilo rauhoittui täysin kahdeksannen pennun jälkeen, ajattelin kyseessä sittenkin olevan istukoita. Kun niistä osa ei valitettavasti tullut pennun mukana. No, onni onnettomuudessa varmaankin oli, että annoin illalla pari oksitosiini-piikkiä Ilolle. Ne varmaankin auttoivat pentua tulemaan maailmaan elävänä. Tämä narttupentu on jo nimetty Mariaksi, koska sen syntymä meni Marian päivän puolelle. Kiitos Riitalle oivalluksesta!

Muuten päivä on mennyt ihan mukavasti vaikka pentujen kakan syöminen Iloa ensin inhottikin. Sekin näytti päivän mittaan alkavan sujua. Hieno ja uuttera emo tuntuu nuori äiti olevan.

Tässä pentujen painot:

1. Smt uros 650gr

2. Bl uros 450gr

3. Bl uros 450gr (sininen villalanka)

4. Bl uros 550gr (vihreä villalanka)

5. Bl uros 550gr (ruskea villalanka)

6. Smt narttu 550gr

7. Bl narttu 580gr

8. Bl narttu 550gr (lila villalanka)

9. Bl narttu 550gr